Oppdag rustikk eleganse! Kelim-puter og fløyelsputer for hjem og hytte

Oppdag rustikk eleganse! Kelim-puter og fløyelsputer for hjem og hytte

Velkommen til vår blogg! I dag ønsker vi å utforske den autentiske sjarmen til Kelim-putene fra Brandts Indoor og hvordan de sammen med fløyelsputer fra Lama Interiør kan forvandle både hjemmet og hytta di.

Disse unike putene er laget av håndvevde ulltepper med vakre mønstre og farger, inspirert av den tradisjonelle kelim-teknikken. Ikke bare legger de til et rustikt preg på hjemmet ditt, men de er også perfekte for å skape en innbydende atmosfære på hytta.

For å skape en elegant kontrast, liker vi å kombinere dem med de myke fløyelsputene fra Lama Interiør. Disse ensfargede fløyelsputene tilfører ikke bare en følelse av luksus, men balanserer også det mer fargerike utseendet til Kelim-putene på en subtil måte.

Med et bredt utvalg av farger og størrelser tilgjengelig, kan du enkelt finne den perfekte kombinasjonen som passer din personlige stil og interiørpreferanser.

Besøk oss gjerne for å utforske vårt utvalg og la oss hjelpe deg med å skape den ideelle atmosfæren for både hjemmet og hytta di! 🏡

 

#InteriørDesign #KelimPute #FløyelsPute #RustikkSjarm

Tilbake til bloggen